PELUANG PERNIAGAAN UNTUK FRESH GRADUATE


Assalamualaikum,

Sekarang ni ramai lepasan universiti dan spm tidak mempunyai pekerjaan tetap selepas tamat pengajian.  Angka pengangguran semakin tinggi dan menjadi suatu masalah utama dalam keluarga, masyarakat dan negara kita.
Dengan bebanan kos hidup yg tinggi bagaimana mampu mereka untuk melangsaikan hutang pengajian.

Salah satu penyelesainya adalah berjinak- jinak dengan bisnes dan keushawanan... menjalankan perniagaan secara online.. peluang untuk biz dengan shaklee  sangat2  berpotensi untuk menjana pendapat yg boleh menjamin masa depan.  Ramai yg telah berjaya mencapai impian mereka bila berada dalam shaklee.

Dari bisnes part time kemudian mengambil keputusan untuk berhenti kerja kerana mereka berupaya mendapat income yg mencecah 4-5 angka sebulan kalau rajin berusaha dan bersungguh serta komited terhadap bisnes ni

Bagaimana menjana pendapatan dengan Shaklee.

1. Boleh dilakukan daripada rumah  sambil-sambil  menjaga anak dan suami,  untuk membuat sales di internet kita tidak perlu duduk di hadapan laptop 24 jam. Mungkin kita cuma perlukan 1 jam untuk updateblog dan facebook, 1 jam untuk membalas emel, 30 minit untuk merangka pelan bisnes anda, 1 jam berurusan dengan pos laju dan 30 minit cod vitamin. Lagi 20 jam adalah kepunyaan suami dan anak-anak kita! Best tak?

2.Tidak perlu menyimpan stok

Kenapa? Tak percaya ke? Cara menjual barang di Shaklee senang sahaja. Cuma perlu rasai dan kongsi pengalaman anda. Apabila mendapat pesanan dari pelanggan kita cuma perlu buat pembelian online kepada Shaklee dan biarkan mereka yang packing dan poskan untuk pelanggan. Mudahkan? Kalau anda sedang bercuti pun anda masih boleh membuat perniagaan anda ini.. boleh juga simpan stok sedikit untuk cod atau pun nak pos sendiri.

3. Siapa yang berusaha lebih dia yang akan berjaya.

Shaklee memang MLM. Cara konvesional MLM yang lapuk sudah dipinggirkan. Semuanya berasaskan online. Anda juga akan diserap ke group online untuk mendapatkan tips dan coaching dari leader. Shaklee bukan skim cepat kaya atau pun MLM yang hanya menjaja marketing plan sahaja. Kekuatan Shaklee adalah produknya. Kalau anda menyertai saya pada hari ini, dan jualan anda melebihi jualan saya, maka anda akan mendapat bonus lebih daripada saya. Dan sekiranya anda lebih rajin daripada saya, maka anda juga boleh naik pangkat lebih cepat daripada saya. Pendek kata, Shaklee bukan bisnes 'siapa banyak kaki dia banyak duit' tetapi Shaklee adalah bisnes yang sangat adil 'siapa paling rajin dia banyak duit'.

4. Suplemen Shaklee adalah semulajadi selamat,
    berkesan, mesra alam dan terbukti selama lebih 50 tahun!

Istimewanya Shaklee adalah kerana kekuatan produknya. Bagi saya, sekiranya mahu menjual sesuatu produk kita kena pastikan produk itu berkualiti dan selamat. Produk yang berkualiti akan meraih kepercayaan daripada pengguna. Kepercayaanlah yang akan membina nama kita dalam dunia perniagaan dan akan berlakunya pembelian berulang. Kita juga berasa puas dan seronok  apabila dapat menggembirakan orang lain dengan produk yang berkualiti dan selamat.

5. Daftar sebagai ahli

Anda akan diberikan panduan dan sokongan motivasi daripada Master-Master kami yang sangat hebat! Ada antara mereka ini sudah mempunyai pendapatan mencecah 6 angka! Percayalah ianya tidak mustahil bagi para graduan2 tidak mempunyai pekerjaan. Lakukan anjakan paradigma terhadap diri anda. Titik tolaknya bermula selepas anda membaca entri ini. Jom menjana pendapatan dengan Shaklee.

Jom hubungi 0129810664.
#tsunamishaklee
#liveamazing
#tim6awesome
#redahje
#pengedarshaklee

Untuk pertanyaan lanjut sila hubungi
Your shaklee Independent Distributor Norma zulkefli
Pengedar Shaklee Kuala Terengganu , Marang, Bukit Payong, dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0129810664
Shaklee ID : 1235072
PM :  Norma.Zulkefli
Email : norrma753@gmail.com
FanPage : Vitaminsihat
IG : iamleverder


No comments