TENTANG SAYA


Assalamualaikum,

Saya norma, ibu kepada tiga orang cahaya mata dan  telah menjadi  pengguna tegar produk Shaklee sejak beberapa tahun yang lalu.  Panggil saja ummi,  itulah panggilan anak-anak saya. Saya berminat untuk menjalankan bisnes Shaklee disebabkan saya telah dapat rasakan keberkesananya, alhamdulillah dengan izin Allah SWT, saya dan keluarga semakin sihat dengan shaklee.  

Saya begitu teruja kerana selepas menyertai Shaklee, saya dapat berkongsi pendapat tentang kesihatan dan juga dapat mengeratkan lagi tali persahabatan dan ukhwah bersama rakan-rakan di seluruh Malaysia, Sabah dan Sarawak.   

Saya juga sangat seronok dan teruja untuk berkongsi segala info dan maklumat kesihatan kepada rakan-rakan, supaya kita semua dapat menjalani hidup dengan cara yang lebih sihat, semulajadi dan holistik.

Sebagai  ibu  adalah menjadi tanggungjawab saya untuk memastikan semua anak-anak  dan keluarga mendapat khasiat pemakanan seimbang untuk pembesaran dan perkembangan mereka.

Syukur Alhamdulillah, produk Shaklee telah menjadi asbab yang banyak membantu kesihatan kami sekeluarga. Sebab itu kami ingin berkongsi kebaikannya dengan anda pula..

Salam sayang,


Norma
Pengedar sah shaklee
cod : Kuala Terengganu - Bukit Payong - Marang.

Whatsapp/sms : 0129810664
Fb: Nor Ma.
IG: iamlavender_shakleeterengganuNo comments